Bæredygtigt byggeri – generation 2

Bæredygtigt byggeri – generation 2 header image 1

Disclaimer

Holdningerne på bloggen Bæredygtigt byggeri er udelukkende mine egne egne. De repræsenterer hverken nogen interessegruppe eller er den officielle holdning hos COWI.

Jeg forbeholder mig retten til at slette kommentarer, der er anstødelige eller på anden måde strider mod lovgivning eller almindelig god tone. Reklame eller spam fjernes også. Kommentarer, der vurderes at være personlige angreb på andre kommentatorer kan også blive slettet.

Bloggen henviser til hjemmesider, der ejes af andre. Disse links er alene ment som en service til de læsere, der ønsker yderligere information. Jeg er ikke ansvarlig for disse eksterne hjemmesider eller deres indhold, henvisninger til produkter og services etc. Inkluderingen af disse links indebærer ikke min eller COWIs støtte til synspunkter/holdninger, der kommer til udtryk på disse sites eller til produkter eller services på disse. Det er heller ikke et udtryk for enighed med tredjepart i deres politiske eller andre holdninger.

Som kommentator skal du være opmærksom på, at alt materiale der sendes til bloggen via kommentarfelterne, bliver gjort offentligt tilgængeligt, såfremt indholdet overholder ovenstående.

5 kommentarer

5 kommentarer indtil videre ↓

 • Sylvester

  Venligst tilføj mulighed for at abonnere på jeres blog. Mange tak :)

 • Niels

  Hej Sylvester

  Der skulle meget gerne være mulighed for det allerede. Du kan abonnere på bloggen ved hjælp af RSS-feeds. Du kan aktivere det øverst til højre på hovedsiden, hvor der er et lille gult ikon med RSS ved siden af.

  Tak for interessen for vores blog

  MVH
  Niels

 • Richard Storm

  Hvor mange kg papirisolering skal der beregnes til 200 mm isolering på 150 m2 loft, altså 30 m3?

 • Lars

  Interessant emne for bloggen, men er er den gået helt død, eller har der bare ikke været nogle nyheder indenfor bæredygtigt byggeri siden 2012?

 • Per

  Hej!
  Hos Bozel har vi nok en af de mest unikke bygge koncepter i DK, samtidig med at det er 100% bæredygtigt, i et unikt design. Vi kan levere et hus der ikke er skadeligt for miljøet el. lign. samtidig med at vores design er i topklasse med inspiration fra hele verden! For mere info, må i gerne besøge vores hjemmeside http://www.bozelhouses.com

Skriv en kommentar