Bæredygtigt byggeri – generation 2

Bæredygtigt byggeri – generation 2 header image 1

Arnold og bæredygtighed

juni 22nd, 2012 by Maja Nørgaard Brandt · Ingen kommentarer · Ikke kategoriseret

Mandagmorgen har i forbindelse med FN’s topmøde i Rio for nylig lanceret guiden Sustania100. Guiden indeholder 100 bæredygtige løsninger til en bæredygtig udvikling af vores samfund generelt herunder en del der relaterer sig til byggeriet.

Sustania

Det gode er, synes jeg, at denne guide fokuserer på de teknologier som allerede er tilgængelige og derfor er direkte anvendelig. Og så kan jeg godt lide guidens inddeling af løsningerne alt efter hvem den er relevant for: borgeren, CEO’en, advokaten, ingeniøren eller den risikovillige investorer. For hver løsning er der beskrevet hvorfor den er bæredygtig set fra økonomisk, socialt og miljømæssigt synspunkt. Og sidst men ikke mindst gør det ikke noget, at vores gamle action-ven Arnold har en finger med i spillet.

Sustania er et projekt der spænder videre end denne udgivelse. Se mere på sustania.me. Der er også en guide direkte målrettet byggeriet under opsejlning – interessant.

Tags:

Ingen kommentarer indtil videre ↓

Der er ingen kommentarer endnu... skriv en kommentar herunder.

Skriv en kommentar