Bæredygtigt byggeri – generation 2

Bæredygtigt byggeri – generation 2 header image 1

DGNB Denmark lanceret

maj 29th, 2012 by Maja Nørgaard Brandt · Ingen kommentarer · Bæredygtigt byggeri, Certificering, DGNB

Der er kun et enkelt bogstav til forskel fra mit sidste indlæg, men den reelle forskel er væsentligt større. Nu har vi et dansktilpasset system til certificering af bæredygtigt byggeri…

I torsdags på en smuk sommerdag blev DGNB Denmark præsenteret på Green Building Councils konference. Der var stor tilslutning til konferencen, hvor ca. 200 interesserede var mødt op. Det positive i den forbindelse var at branchen var bredt repræsenteret og der var mange nye ansigter i blandt. Det vidner om en fortsat voksende bevidsthed og interesse for DGNB.

På konferencen fik de første auditors overrakt deres beviser og bygningerne der var med i pilotfasen fik overrakt deres certifikater. Ingen af de deltagene 7 pilotprojekter fik guld, hvilket vidner om at det altså kræver en ekstra indsats at nå dertil. Læs bl.a. mere på Magasinet Ejendom eller på COWIs hjemmeside.

I den kommende tid vil vi helt sikkert se en række certificeringsprojekter blive igangsat og DGNB-krav indeholdt i en række udbud og konkurrencer.

Vi vil fortsætte med at blogge om udviklingen af DGNB og også dele vores egne erfaringer med systemet.

Pakhuset

Pakhuset på Langelinie, DGNB-præcertificeret, sølv

Tags:

Ingen kommentarer indtil videre ↓

Der er ingen kommentarer endnu... skriv en kommentar herunder.

Skriv en kommentar