Bæredygtigt byggeri – generation 2

Bæredygtigt byggeri – generation 2 header image 1

DGNB Denmark lanceres

maj 22nd, 2012 by Maja Nørgaard Brandt · Ingen kommentarer · Bæredygtigt byggeri, Certificering, DGNB

Efter godt og vel et års intensivt arbejde i DK-GBC lanceres den første version af DGNB Denmark på torsdag. Det tyske system er blevet tilpasset danske forhold, standarder og lovgivning og siden slutningen af 2011 har der kørt afprøvning på en række pilotprojekter. Disse pilotprojekter får på torsdag til Green Building Councils konference overrakt de første certifikater under det nye DGNB Denmark. Samtidig modtager de første danske auditors deres diplom, heriblandt Niels og jeg her fra bloggen.

Læs evt. mere om det internationale system her.

Mere info om systemet og pilotprojekterne følger…

DGNB's logo

DGNB's logo

Tags:

Ingen kommentarer indtil videre ↓

Der er ingen kommentarer endnu... skriv en kommentar herunder.

Skriv en kommentar