Bæredygtigt byggeri – generation 2

Bæredygtigt byggeri – generation 2 header image 1

Innosite – åben innovation i byggeriet

maj 10th, 2012 by Maja Nørgaard Brandt · Ingen kommentarer · Bæredygtigt byggeri, Innovation

Under projektet Åben innovation i byggeriet, der drives af Realdania og Energistyrelsen med DAC som operatør, findes innosite.dk. Det en spændende platform, hvor alle, enkeltpersoner som virksomheder, kan udlægge gode ideer eller oprette en konkurrence om innovative løsningsforslag til en helt konkret udfordring eller mere generelle udfordringer.

Ideen med åben innovation og ikke mindst innovation på tværs af fagligheder, virksomheder mm. synes jeg er meget interessant. Sitet har været i luften nogle måneder og der ligger nu hel række spændende ideer derinde. Klart en anbefaling herfra.

Innosite

Innosite

Tags:

Ingen kommentarer indtil videre ↓

Der er ingen kommentarer endnu... skriv en kommentar herunder.

Skriv en kommentar