Bæredygtigt byggeri – generation 2

Bæredygtigt byggeri – generation 2 header image 1

Mere nyt om materialer

april 26th, 2012 by Maja Nørgaard Brandt · Ingen kommentarer · Ikke kategoriseret

Dansk Design Center har netop lanceret en ny spændende blog om materialer, hvor en række førende internationale eksperter vil blogge om innovation og udvikling indenfor materialeteknologi og design. Bloggen hedder “Hello Materials Blog”, og du kan se den her.
Der er en række indlæg relateret til bæredygtighed, f.eks. “Materials for the Carbohydrate Economy” af Blaine Brownell, som beskriver de ændringer vi står overfor, og de muligheder som det bæredygtige materialevalg kan afføde.

Tags:

Ingen kommentarer indtil videre ↓

Der er ingen kommentarer endnu... skriv en kommentar herunder.

Skriv en kommentar