Bæredygtigt byggeri – generation 2

Bæredygtigt byggeri – generation 2 header image 1

Grønt foroven

november 2nd, 2011 by Maja Nørgaard Brandt · Ingen kommentarer · Bæredygtigt byggeri

Jeg var så heldig, at være en tur i Milano i weekenden. Måske ikke så bæredygtigt, men skønt det var det. Som altid gik jeg og kiggede op og bed mærke i hvor mange bygninger, både gamle og nye, der har masser af grønt på taget eller på tagterrassen. Det pynter rigtig meget i bybilledet og giver alt andet lige et lille spark opad i forhold til biodiversiteten. Det kunne jeg godt tænke mig at se lidt mere af herhjemme. Klik på billederne for at se dem i større format.

Milano 1

Milano

Milano

 

Tags:

Ingen kommentarer indtil videre ↓

Der er ingen kommentarer endnu... skriv en kommentar herunder.

Skriv en kommentar