Bæredygtigt byggeri – generation 2

Bæredygtigt byggeri – generation 2 header image 1

CO2-negative byggematerialer

oktober 26th, 2011 by Maja Nørgaard Brandt · Ingen kommentarer · Ikke kategoriseret

Et britisk firma hævder at kunne producere CO2-negative mursten og ønsker at gå ind på det danske marked. Se den interssante artikel og debat på ingeniørens hjemmeside her. Hvorvidt produktet er CO2-negativt og kan blive et reelt alternativ til vores byggerier ved jeg ikke, men det vigtigste jeg hæfter mig ved er den stødt stigende fokus på bæredygtigheden af byggematerialer. Det kommer vi helt sikkert til at se meget mere til og forhåbentlig kommer det også til at udfordre vores traditionelle byggemetoder.

Hold også øje med debatten på innobyg.dk.

Tags:

Ingen kommentarer indtil videre ↓

Der er ingen kommentarer endnu... skriv en kommentar herunder.

Skriv en kommentar