Bæredygtigt byggeri – generation 2

Bæredygtigt byggeri – generation 2 header image 1

Cradle to Cradle containerskibe – hvad bliver det næste?

august 25th, 2011 by Maja Nørgaard Brandt · Ingen kommentarer · Ikke kategoriseret

Mærsk Line har for nyligt bestilt ti nye containerskibe. Men det er ikke bare ti ”almindelige” skibe – de ti skibe bygges alle efter Cradle to Cradle principperne. Målet er, at de materialer, der bruges til skibene skal kunne genanvendes som råstoffer til produktion af nye produkter eller nye skibe.

Det bliver spændende at se det endelige resultat, og høre i hvilket omfang Cradle to Cradle principperne har påvirket materialevalgene og konstruktionen af skibene. Hvis man kan bygge enorme skibe efter cradle to cradle princippet, hvad bliver det næste så ikke?

Tags:

Ingen kommentarer indtil videre ↓

Der er ingen kommentarer endnu... skriv en kommentar herunder.

Skriv en kommentar