Bæredygtigt byggeri – generation 2

Bæredygtigt byggeri – generation 2 header image 1

Biomimetik og bæredygtighed?

april 18th, 2011 by Maja Nørgaard Brandt · 4 kommentarer · Ikke kategoriseret

Jeg er faldet over dette spændende oplæg af Neri Oxman, grundlæggeren af Materialecology. Oxman fortæller her blandt andet om, hvordan naturens egne måder at “designe” på kan inspirere os til bæredygtigt design, hvordan en fordybelse i materialernes egenskaber kan inspirere til design af form og strukturer, og meget mere…

© 2011 Neri Oxman

Og så vil vi gerne ønske jer alle en GOD OG BÆREDYGTIG PÅSKE!

Tags:

4 kommentarer indtil videre ↓

 • Ask Sylvest Anderesen

  Hej baeredygtigt-byggeri.dk

  Jeg går på bygningskonstruktør uddanelsen på 5.semester og er i gang med at skrive en rapport om LEED og om hvordan jeg kan få det til og indgå i en renovering/udbygning af nogle lejligheder som vi er i gang med at projektere på.
  I den forbindelse ville jeg høre om i kendte til nogle gode links eller bøger der ville være interessante for mig og kigge på?

  Med venlig hilsen.

  Ask Sylvest Andersen.

 • Niels Varming

  Hej Ask

  Jeg har svaret dig på din mail. Tak for interessen.

  MVH
  Niels

 • Henrik Ulander

  i forlængelse af denne blog post ville jeg høre, om I evt. kender til nogle up-comming projekter inden for bæredygtigt byggeri, der kunne være interessante for andre at få kendskab til.
  Er ved at arrangere en messe i Forum til efteråret om emnet, og tænkte at vi kunne have en del af udstillingen dedikeret til projekter lavet af studerende eller andre med gode idéer.

 • Niels Vang Madsen

  Hej bæredygtigt-byggeri.dk.

  Jeg er ligesom Henrik meget interesseret i jeres side og de artikler der kommer.

  Jeg skal til at skrive min bachelor som energiteknolog og jeg har meget i tankerne omkring hvad det skal være.

  Jeg synes det er rigtig mange gode ideer herinde, og ville høre om i kunne sende noget materiale og nogle links om LEED og om nogle projekter som har “kød” nok på til at man kan skrive 120 sider om det.

  Mvh
  Niels Vang Madsen

Skriv en kommentar