Bæredygtigt byggeri – generation 2

Bæredygtigt byggeri – generation 2 header image 1

DGNB

marts 27th, 2011 by Maja Nørgaard Brandt · Ingen kommentarer · Bæredygtigt byggeri

Tyske DGNB er valgt som det system, det danske Green Building Council (DK-GBC) vil arbejde på at tilpasse til danske forhold. I februar og marts blev der afholdt informationsmøder om DGNB og nu begynder det egentlige tilpasningsarbejde at tage form. Over de næste måneder nærlæses kriterierne med danske briller og sidst på året er systemet forhåbentlig klar til at certificere den første bygning.

Det bliver spændende at følge udviklingen og se hvordan de tyske mål står i en dansk kontekst. Endnu mere spændende bliver det at se, hvordan efterspørgslen i branchen bliver når systemet ligger klar.

Følg udviklingen på DK-GBC’s hjemmeside. Læs mere om det tyske system på DGNB’s hjemmeside.

Tags: ··

Ingen kommentarer indtil videre ↓

Der er ingen kommentarer endnu... skriv en kommentar herunder.

Skriv en kommentar